Hokage
hahaha ty tez nic nie widzisz ogladaleś naruto jak była walka nawet w jutsu pisze przykro mi ale przegrałeś
człowieku, czy Ty jesteś nienormalny -.- ? nic takiego w jutsu nie piszę więc nie wymyślaj -.- i oglądałem, Kakashi'emu nic nie dawał jego MS, a Zabuza atakował go bez problemu czyli widział przez tą mgłę -.- ale Ty jesteś tak słaby, nie potrafisz walczyć i wiesz, że przegrasz dlatego wymyślasz takie głupoty.. nie mam zamiaru Cię obrażać czy coś, ale jesteś bezmyślny -.- giniesz od ataku mojej katany w Twoje serce... nic nie mogło Cię uchronić bo nic nie widzisz, Gamabunta też i byłeś zajęty atakami moich klonów.. nie żyjesz... jesteś tak słaby jak nie wiem co, wykorzystujesz to, że jesteś głównym Adminem i wymyślasz jakieś głupoty -.- gratulacje geniuszu za przegraną
Hokage
ZABUZA ATAKOWAŁ KAKASHIEGO DZIEKI ZMYSŁOM A WOGULE KAKASHI MIAŁ LVL2 ANIE LVL3 NIECHCE MI SIĘ GADAĆ Z TOBA NIE UMIESZ WALCZYC TO NIECH CI BĘDZIE (ALE NAPRAWDE TO JA WYGRAŁEM I GOŃ SIE )
człowieku... kto to mówi hahaha ? kompletnie walczyć nie umiesz... kakashi ma Mangekyou Sharingan bo Obito mu go dał ! takie wykręcanie się jak Twoje to oznaka słabości przykro mi naprawdę, musisz się jeszcze trochę podszkolić bo niby taki potężny Hokage z Ciebie, a byle Genin Cię rozwala
a właśnie co do tego Twojego wspaniałego 3 lvl sharingan... to, że masz 3 lvl nie znaczy, że nikt Cię nie pokona... to nie jest Byakugan i nie widzisz dookoła głowy, ani na takie odległości oraz przez mgłę też nie.... przebijam Cię parę razy kataną, leżysz martwy, przerzucam Yumi przez bark i zabieram ją gdzieś
Hokage
hahahahahahahaha w walce z zabuza miał lvl2 weż niechce mi sie z toba gadać wez obejrzy sobie filmy naruto bo ja obejrzałem po 3 razy
Hokage
oj tylk0o miał zamknięte oczy obejrzy sobie i jest róznica np sharingan sasuke lvl2 był 100 razy słabysz od 3 bo z 3 lvl mógl widzieć chakre jak byakugan a sharingan kakashiego lvl3 w shippuudenie był również 100 razy lepszy huju
jeżeli już.. pisze się chuj, a nie nie przekliknamy ... po 2. jeżeli już to zależy o którym Mangekyou mówisz.. bo nie każdy widzi chakrę, jak Byakugan, a nawet jeżeli widzi chakrę to nie znaczy, że na odległość.. i ile Ty masz lat ? śmiać mi się chcę z Ciebie dzieciaczku, tylko proszę, nie płacz...
Hokage
http://www.naruto.wbijam.pl/ odcinki naruto obejrzyj frajerze a nie przekliknamy nie pisze sie przez ch
co ty sapiesz ? jakbyś nie zauważył to ja nie przeklinam.. hahahaha co za noob obejrzyj pisze się przez ż pojebie - o teraz przeklnąłem jaki ja zły.. zniżyłem się do twojego poziomu czyli zniżyłem sie baaardzo nisko... hmm.. co jeszcze ciekawego powiesz, co Sasuke ?
Hokage
wes ile ty masz lat 5 hahahaha szkoda mi z toba gadać
pojebie genetyczny, nie wiem jak Cię nazwać, Ty mi wypominasz wiek, jak chcesz wiedzieć to mam już prawie 14 lat, ale to Ciebie można sie uczepić.. i co może nie szpanujesz Adminem ? Najpierw sapiesz, później się popłakałeś i musiałeś się odegrać więc zmieniłeś avek i sygne... na jaki jeszcze głupi pomysł wpadniesz, co ?
Hokage
nie nie głupi dam ci bana